Asensio går vredt, fordi han ikke kan komme fra bænken

Asensio går vredt, fordi han ikke kan komme fra bænken

I denne runde af La Liga slog Real Madrid Mallorca 4-1, hvilket bringer glæde til fansene. Men i slutningen af spillet mistede Asensio, som var den første til at varme op, kontrollen efter at have fået at vide, at han ikke ville komme fra bænken.

Asensio, som har en Real Madrid trøjer 2022 på i denne sæson, har kun fået 2 minutters spilletid, heraf 8 minutter mod Celta i La Liga og 10 minutter mod Celtic i Champions League. Han er Real Madrids spiller med færrest minutter i denne sæson.

Iført en Slidstærk fodboldtrøje udløber Asensios kontrakt med Real Madrid til juni næste år, men denne sommer tog han hverken imod en forlængelse eller et tilbud om at forlade holdet. Han vil bare forlade holdet på fri basis næste år efter at have opfyldt kontrakten. Tidligere rapporter sagde, at Real Madrids ledere bad Ancelotti om ikke at give Asensio spilletid.

Ovenstående er rapporten om “Asensio går vredt, fordi han ikke kan komme fra bænken” på denne side. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte redaktøren.

Skriv en kommentar