Real Madrid og Liverpool viser begge interesse for Bellingham

Real Madrid og Liverpool viser begge interesse for Bellingham

Mange europæiske giganter har vist stor interesse for det. Selvom klubben sagde, at den ikke ville sælge Bellingham på kort sigt. Men han indrømmer også, at det bliver svært at beholde den 19-årige engelske midtbanespiller i fremtiden.

Real Madrid betragter ham som Modrics efterfølger i håb om at hente denne unge potentielle spiller og lade ham bære Real Madrid trøjer 2022.

Liverpool skal dog konkurrere med Real Madrid om denne mulighed, og de er villige til at betale mere end 100 millioner euro for Bellingham.

Grunden til at Liverpool gør dette er også på grund af holdets skadesproblemer og diverse komplicerede kontrakter. Liverpool ønsker at gøre Bellingham til en hjørnesten i holdets fremtid sammen med Sheffield Uniteds Sander Borg.

Real Madrid har dog ikke travlt. Da Bellingham har brug for en ikke-EU-kvote for at slutte sig til Real Madrid, og Modric er i meget god form nu, kan Real Madrid vente til næste sommer med at købe, hvor Chuameni og Valverde Og Camavinga plus Bellingham, Real Madrids midtbane vil blive reorganiseret.Slidstærk fodboldtrøje

Ovenstående er rapporten om “Real Madrid og Liverpool viser begge interesse for Bellingham” på denne side. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte redaktøren.

Skriv en kommentar